Birkestien 7

Fantastisk super velholdt og moderne kolonihave i en velfungerende haveforening i Vejle, uden bopælspligt (Sandagergaard Haveforening). Haven må benyttes hele året.

Huset er på 50 kvm består af stue, køkken, soveværelse, gæsteværelse, toilet og gang samt en udestue.

Udover det, så er der et udekøkken med grill og “blus”, samt et rimeligt stort skur med stor skabsfryser, der også fungerer som værksted på den 524 m2 store grund.

Alt er malet for 2 år siden med Gori 612 (Kul sort og hvid)

Kolonihaven er brugt som sommerhus og coronakontor, og derfor lavet utrolig simpel at holde.

Vi planter blomster i krukker om forået, klipper hæk en til to gange om året, og ellers klarer en robotplæneklipper resten.

Der er indlagt vand, vandvarmer, strøm samt internet via 4G antenne på gavlen (100mbit+). Der er forberedt til fiber der allerede er lagt op til huset. Der er en luft-til-varme pumpe der kan varme huset op, selv på de koldeste februar dage.

Huset har septic tank der tømmes ved, at man ringer til et nummer på en i foreningen der så får den tømt. Når vi bruger haven meget tømmes den en gang om året.

Vi har virkelig nydt at have og bruge huset de sidste 8 år, men vi får det desværre ikke brugt så meget mere, og derfor overvejer vi at lade andre få glæde af det.

Haven ligger i et fantastisk naturområde med masser af skov til gode gåture, og haven ligger ca 15-20 minutters gang fra Vejle centrum.

Pris 210.000

 

Kontakt Mikkel: mwindfeld@gmail.com